Základní informace

Pohybová aktivita jako nedílná součást života našich dětí
Znojmmo
Loucká 25 (Centrum Louka)
29.05.2024
29.05.2024
Sport
350.00

Detailní informace

Popis události
Dnešní doba blahobytu je mimo jiné charakteristická sníženou pohybovou aktivitou. Proto je nutné si uvědomit, že my dospělí jsme spolu-zodpovědní za vytváření podmínek, které vedou k aktivnímu výběru pohybových aktivit našich dětí, neboť současná doba už to přirozeně "nevyprovokovává". Toho nelze dosáhnout bez výstupů z komfortní zóny. Hlavním předpokladem pro tyto výstupy je energie, kterou lze vybudit nejen motivací ale především emocí, respektive tvorbou silné emoční vazby k pohybu jako takovému.

Přednášející: PhDr. Marian Jelínek, Ph.D. je uznávaný bývalý hokejový trenér, kouč, manažer a autor řady knih. Již více než 35 let se zabývá sportovní psychologií a mentálním koučinkem. Současně mimo jiné působí jako hlavní sportovní psycholog u fotbalové Sparty Praha.

Akce se uskuteční za podpory Jihomoravského kraje.
Fotografie
Webová stránka události
https://www.smsticket.cz/vstupenky/45154-pohybova-aktivita-jako-nedilna-soucast-zivota-nasich-deti-centrum-louka-znojmo

Kontaktní informace

Podej Ruku Sportu
773543667
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
773543667
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Souhlas se zpracováním údajů

Souhlasím se zpracováním svých osobních údajů: pořadatel, telefon/mobil pořadatele, e-mail pořadatele, telefon/mobil zadavatele, e-mail zadavatele, které správci Znojemská Beseda dobrovolně poskytuji v tomto formuláři, a to do 31.12.2021 za účelem Zadávání kulturní akce do kalendáře.

Souhlas lze kdykoliv odvolat písemně na adresu či email, uvedený na https://www.znojemskabeseda.cz/. Beru na vědomí, že odvolání souhlasu působí pouze do budoucna a není tedy dotčena zákonnost předchozího zpracování založeného na tomto souhlasu (před jeho odvoláním).

Zároveň mám právo na přístup ke svým osobním údajům, na opravu chyb a nepřesností a možnosti požadovat omezení zpracování nebo výmaz osobních údajů.

Udělení tohoto souhlasu nemá vliv na jakékoliv jiné souhlasy se zpracováním osobních údajů, které jsem poskytl/a nebo poskytnu správci Znojemská Beseda.

Veškeré zpracování osobních údajů probíhá v souladu s platnou legislativou v oblasti ochrany osobních údajů.

  • Ano

Nadcházející události

Znojemská Beseda
Masarykovo náměstí 449/22
66902 Znojmo 2

IČO:00092720   DIČ:CZ00092720